Tulihan se pikkuinen maailmaan ikuisuudelta tuntuvan odotuksen jälkeen. Ja ihana vauva tulikin :D Nyt ollaan viikko oltu kotona ja opeteltu uudenlaista arkea. Koirat ovat ottaneet uuden laumanjäsenen hienosti vastaan. Olen esitellyt usein vauvaa ja tytöt ovat päässeet nuuhkimaan jalkoja ja peppua halutessaan. Ajatuksena on ollut tehdä vauvasta ei-liian-iso-ja-ihmeellinen-asia. Tuntuu toimineen. Nitro on (yllättäen :D) eniten kiinnostunut vauvasta ja tykkäisi nuolla neitiä kovasti. Yllättävän hyvin on mennyt rattaiden kanssa lenkkeilykin.

Juuri ennen synnytystä tuli mukavia terveisiä Koskenkylän suunnalta. Leka/Leevi on päässyt isäntänsä Petrin kanssa Porvoossa pelastuskoirien hälytysryhmään koejäseniksi. Koetilaisuus meni loistavasti ja pitää nyt täydentää isännälle pari kurssia ja Lekalle pimeänetsinnästä. Kuvia tilaisuudesta täällä. Lekan kuvia löytyy myös Porvoon Palveluskoirien 50 v juhlajulkaisusta. Diasarjan löydät täältä. Leevi on kuvien ainoa vesikoira, lähes valkoinen.

Viivi sai myös PRA-testitulokset ja tuloksen ollessa A, on koko Viivin ja Safan pentue perinnöllisesti A.

Bombadililtä tuli terveisiä, että harrastukset etenevät murkkuiästä huolimatta hienosti ja juuri oli jälkikurssin loppukoe :) Onnea Savoon jatkossakin treeneihin!