Merri täytti 13.11.2008 11 v ja synttäripäivän juhlinta aloitettiin lenkillä lähimpään Musti & Mirriin, josta Merri sai itse valita lahjansa. Mamin pienellä avustuksella (lelukori niin korkealla) Merri valitsi vaaleanpunaisen violettipilkullisen norsun, jonka kärsä ja häntä suoristuvat sitä purressa. Voi sitä leikin määrää kun kotiin päästiin :) Katso video muorin leikeistä täältä.

Eilisen päivän vietimme Rengossa Annen ja muiden Mahottomien luona. Nitro joutui jäämään matkasta, kun sillä on juoksut ja ettei poikien päät mene sekaisin. Nitro meni naapuriin Annukan, Mollyn ja Iggyn luokse. Kivaa sillä oli kavereidenkin luona.

On jännä,  miten Merri ja Nasta ovat niin hyvä pari, vaikka kumpikin on laumansa pomoja. Niillä on aina synkannut hyvin. Oli kiva nähdä Rikkaakin pitkästä aikaa. Se on ihana persoona ja kaunis kuin kermakarkki! Valitettavasti unohdin alkaa kuvata, joten yhtään kuvaa ei tullut tuliaisiksi :( Käytiin myös lenkillä koirien kanssa. Hauska lauma juoksi onnessaan pitkin metsiä ja peltoja: Merri, Nuka, Nasta, Rikka, Ossi ja Kimi + Annen pojat, Joanna vaunuissa (Emmaljungat on hyvät maastorattaat!) ja me :D

Yksi parhaista jutuista oli, että pääsin pitkästä aikaa ratsastamaan! Käytiin tekemässä sellainen tunnin maastolenkki. Tosin paljoa ei uskaltanut tulitella menemään, kun maa oli sateesta kovin liukas. Menin ensimmäistä kertaa issikalla (Hildur) ja pääsin kokemaan tölttäystäkin. Mahoton menijä kyllä tuollainen pikkuinen issikka ja töitä sai tehdä ratsastaessa, kun intoa ja menohaluja olisi ollut vaikka ja kuinka kun vähän pääsi ottamaan vauhtia kavioihin! Huippua :D

2066390.jpgNitro on vähän onnuskellut taas. Se sai Carthropen piikkikuurin (4 piikkiä viikon välein) vasta. Taitaa tehdä kylmäkin kolotusta niveliin, joten villapaita pitää ottaa ahkeraan käyttöön. Olen muuten ihan innolla kutonut viimeaikoina. Viittä vaille valmiina on parsonille (tai kettuterrieri, bortsu tai muu samaa koko luokkaa oleva) villapaita. Vähän mietin, että jos niitä kutoisin jokusen myyntiin. Ovat oikeasti käyttökelpoisia ja hyvin istuvia. Nitrolla on jussipaita ja Merrillä harmaa sydänkuvioilla. Nukalla ei ole villapaitaa, kun on villat omasta takaa.

Jahas, alkaa olla aika valmistautua lähtöön kohti seuraavaa taloesittelyä. On näitä tullut koluttuakin, mutta vielä ei ole kolahtanut se oikea vastaan. Ehkä tänään...?

Myynnissä Renault Meganen farmari (juuri huollettu, katsastettu ja uudet talvirenkaat alla) ja kiva kaksio Konalasta :)