2152018.jpg...ja tein FreeWebillä uudet kotisivut. Kun en osaa tehdä sellaista kun haluaisin niin turha kai se on päätään hakata seinään ja käyttää liikaa aikaa koneella.

Kuvassa parin viikon takaa Merrin ja Nitron iltahetkestä. Merri putsaa ahkerasti Nitron huulia ja ikeneitä. (Kuvan reunassa näkyy vielä paketissa olevat listat, jotka puuttuvat olohuoneesta. Pakko odottaa kylppäriremppa valmiiksi, että saadaan tyhjätä olkkari listojen laittoa varten.)

Ollaan ihan tyttöjen kesken kotosalla, Alex on työmatkalla. Kylppäriremppa etenee ja varovaisesti lupailivat, että huomenna voisi olla valmista! Jipii! Kiitos naapurin tädille, joka tarjosi kylpyhuonettaan käyttöömme poissaollessaan. Helpotti kovasti. On se saateri kun on pitänyt vauvaa pestä tiskialtaassa ja huuhdella pönttöä ämpärillä (silloin kun sen on saanut asettaa väliaikaisesti paikalleen) ja käydä suihkussa pihatuvassa, naapurissa tai kylässä. Pyykkiä pesin alla mainituissa pikkujouluissa siskolla. Mukana matkalaukullinen likapyykkiä ja kone lauloi. Nyt alkaa olla taas sellainen tilanne, että HUH! Onneksi pian saa oman koneen toimintaan. Lattia on päällystetty suojapapereilla ja joulufiiliksestä ei tietoakaan. Tai on keittiön ikkunaa vähän yritetty laittaa nätiksi, mutta ei se paljoa sisältä käsin lohduta kun kaikkialle muualle katsottuna on kaaosta.

2152017.jpgMeillä oli tuollaisella -> porukalla pikkujoulut viime viikolla. Kukakohan mahtaa järjestää samat pileet parin vuoden päästä :O 8 reilut 2 v villikkoa vieraana...

Joanna sai ihanan pienen yllätyksen Oonalta. Oona oli kutonut nätit tossut Joannalle jouluyllätykseksi. :) KIITOS!

Pitää mennä nukkumaan, että on hereillä ennen kuin talo täyttyy miehistä (jossain eri tilanteessa tuo ei kuullostaisi huonolta :D :D)