Meillä oli viikko sitten lauantaina kesäpäivät Mahottoman Annen luona. Ohjelmassa oli luolatreenit, jäljestyskurssi, josta vielä ISO kiitos Lohvansuun Annelle! Harmi ettei ennätetty enempää höpötellä päivän aikana. Kiva Koirakansalaistesti tuotti 7 uutta kivaa koirakansalaista :) Testituomareina toimineilel Maijalle ja  Kittamaan Sannalle isot kiitokset isosta urakasta!!! Green Perry's koirista Kivoja Koirakansalaisia nyt ovat Ryti, Minni, Oliver ja Axu. Onnea! Saatiin hetki vettäkin niskaamme, mutta onneksi ei päässyt päivää pilaamaan.

Kuvassa Elsan yksipuolista jälleennäkemisen riemua Nukan kanssa :)

Makkaran ahmimiskilpailussa Vivi joutui luopumaan kruunustaan. Uusi ylivoimainen ahmimisradan kuningas on Onni! Hopeaa Nastalle ja pronssia Oliverille.

Anne oli tehnyt kivan luontopolun visaisine klysymyksineen, jonka ainoana 16/16 oikein  suoritti Johanna ja Vellu.

Tässä Marika (ja Axu takana asennossa) antamassa näyttelyvinkkejä.

Tässä Kiva Koirakansalainen Ryti ja taustalla Nutriencen esittelyteltta. Kiitos vielä heille loistavista palkinnoista! Samoin Itäkeskuksen Faunattarelle! Takana näkyy Nuka.

Tässä yleistä touhua.

Tässä Tinka ja Tikru. Yhtään sellaista yhteiskuvaa ei saatu, jossa olisivat kumpikin olleet nassu kameraan :)

Tässä Taina ja Milo suorittamssa KK-testiä ja läpihän se meni!

Sunnuntaina käytiin pyörähtämässä Tervakosken näyttelyssä. Rikka ERI JUK3, Mimmi EH NUK4, Helmi ERI AVK1, Milli ERI PN4, Nuka ERI VET2.

Nitro kävi uusinta röntgeneissä. Harmiksemme juuri varattuna aikana jä päivänä neurologimme oli sairaana ja palaamme ensi viikolla asiaan uudelleen. Nitro on ollut paljon iloisempi kipulääkkeiden aikana ja on jopa pari kertaa tullut lyhyemmille lenkeille mukaan ja tänään leikki vähän Rydin kanssa kun kävivät piipahtamassa.