Kun on töitä kaiken ohella paiskinut, niin kaikelle kivalle jää vähemmän aikaa.

Merrin korva on alkanut parantua, mutta ihan kunnossa se ei ole. Ei ravista sitä kunnolla ja roikottaa hiukan. Muuten on ollut reipas.

Nitro on ollut kovinkin hyvässä kunnossa. Se on leikkinyt ja hyppelehtinyt ja ollut iloinen. Nuka on vähän taas meinannut kokeilla paikkaansa laumassa lähinnä Nitron suhteen. Nitro kun on niin pirun lälly, ettei sano kunnolla, että riittä. Nuka tirvaisi sitä muutama päivä sitten poskeen ja takareiteen. Nitro siis ei sano kunnolla takaisin. Koksaan nämä tilanteet eivät tule meidän ollessamme paikalla vaan silmän välttäessä. Nuka saakin viettää yksinollessa aikansa erillään muista. Olen pitänyt sille jääkautta, kun yrittää mulle mielistellä ja siten pönkittää omaa asemaansa minun silmissäni. Ärsyttävää, mutta kuitenkin laumassa luonnollista. Nukan ja Nitron välit ovat kiristyneet muutenkin viimeaikoina. Nuka kurpattelee Nitrolle ja Nitro Nukalle. Saas nähdä, miten tilanne tulee kehittymään.

Irlannin poikien Suomeen tuloon tuli äärimmäisen surullinen muutos. Bobby siirtyi koirien taivaaseen erittäin ikävän tapauksen seurauksena. Luultavimmin se tappoi juuri rotanmyrkkyä syöneen rotan ja tämä koitui sen omaksi kohtaloksi. Odotamme vielä vahvistusta asialle ja sen jälkeen Bandit pääsee matkaan. Uusi lento on varattu 15.10. ja sitä odotetaan KOVASTI. 

Vilma vaikuttaisi olevan kantavana :) Se on välillä jättänyt ruokansa syömättä, mikä ei ole sille lainkaan ominaista. Mimmi kävi tänään treffeillä komean Nokialaisen kollin luona. Kaksi erilaista pentuetta odotettavissa ja kumpaakin odotan suurella innolla!

Maiju on tehnyt upeat yksilöesittelyt Hipin blogiin Hipin ja Rockyn pennuista. Käykäähän tutustumassa näihin äärimmäisen hurmaaviin viiteen nuoreen vesiäiseen.

Onni ja Annina ovat tänään voittaneet ylivoimaisesti Riihimäellä yhden starteistaan erittäin nopealla 0-tuloksella. Onnea heille!! Parissa startissa Onni ajatteli tutustua yleisöön ensin ja sitten esteisiin, mutta tuomari ei laskenut tätä sallittujen asioiden pariin ja meni hylkäämään nämä startit.

Kotona remppa etenee hitaasti, mutta varmasti. Nyt pitäisi päättää lopullisesti kaakelit kylppäriin. Päätin viikko sitten muuttaa kodinhoitohuoneen sijaintia ihan totaalisesti eri kerrokseen taloa ja se laittoi piirustukset uusiksi :)

Tässä kuvasarja siitä, miten meillä hoidetaan luiden syöntiä:

Koitan saada otettua kuvasarjan myös siitä, kuinka Joanna ja Nitro pussailevat kuin myös siitä, miten Joanna syöttää Nitrolle tutteja.