Ihan minä päivänä vaan tulee vauva maailmaan :) Eli odotellaan...

NukanHaava10vrkAug081.jpgNukan haavan ympärillä iho meinasi ensin ärtyä (linkin takana kuva ärtyneestä haavasta) ja Helena vaihtoi siihen erilaisen haavasiteen. Käytiin näyttämässä haavaa leikanneelle lääkärille, tarviiko antibiootteja, mutta itse haava oli ok, joten hän ei niitä määrännyt. Kun leikkauksesta oli viikko, haavasta alkoi yhdestä kohtaa vuotaa hiukan kirkasta limaa. Huuhtelulla ja puhdistamisella on ollut nopea vaikutus ja Nuka alkaa olla jo oma itsensä. Alkuun masuun sattui mm. kakkiminen ja liikkuminen. Osa koiristahan on jo kahdessa päivässä entisensä ja meinasin jo olla huolissani, että meneekö meillä kaikki pieleen, kuten Debinkin kanssa :( Onneksi nyt näyttää hyvältä. Helena tulee keskiviikkona poistamaan tikit. Kuva otettu tänään.

Alex osti juoksulenkkarit ja lähti Nitron kanssa juoksulenkille. Nitro raukka kun ei ole oikein luonteeltaan tuollainen megaliikkuja (vaikka tykkääkin mennä ja touhottaa, leikkiä ja kulkea pitkiä lenkkejä jne). Alex oli joutunut mennä hissukseen kun Nitro oli roikkunut takana hihnassa kuin uhri. Kotona se paiskasi heti kylkiasentoon :D Se on raukka onnellisimmillaan kun pääsee leikkimään ja puuhastelemaan fiiliksen mukaan ja makoilemaan korissa tai sylissä. Mua jaksaa edelleen naurattaa, kun Nitro oli Maijulla taannoin hoidossa ja Maiju oli ajatellut mennä heti aamusta pitkälle lenkille. Nitro oli oksennellut ja ollut vaisu kun se oli pakotettu liikkumaan heti aamusta :D Iltapisutukset on sellaisia, että Nitro tekee puskaan pissin eikä halua tulla muiden kanssa pidemmälle vaan tahtoo takas koriin rötköttämään. Iltapäivisin sen energiataso on korkeimmillaan ja silloin me tehdäänkin pitkän lenkit / treenit. On se vaan huvittava elukka.

IggyVillisAug081.jpgLauantaina oli Iggyn ristiäiset. Tein Iggylle viemisiksi villapaidan. Tein sen verran ison, että mahtuis sen päälle tulevana talvena, kun se ei ole vielä ihan iso tyttö.

Ollaan alettu etsiä meille uutta kotia. Saas nähdä mistä, millainen ja millä aikataululla se löytyy.

Tässä vielä pari kuvaa Merristä ja Nitrosta. Ne tunkee usein pieneen koriin kahdestaan ja selvästi tykkäävät olla noin.

MerriNitroKori2Aug08.jpg

MerriNitroKosissaAug-08.jpg