1974777.jpgVitsi on kiva kun lakka autoon ahtautuminen! Uskomatonta kyllä, yksi farmari käy kolmihenkiselle perheelle, kolme koiran kanssa pieneksi. Tai kyllä sitä mahtuu ilman vaunuja. Vauvan turvaistuimen vuoksi on pitänyt apukuskin istua selkä pystyssä pienellä jalkatilalla... Alex pääsi toteuttamaan haaveensa ja perheessä on nyt Chrysler Voyager, 7 henkilön tila-auto. Jos ei tuo riitä niin sitten seuraavaksi pitänee olla minibussi?

Ristiäiset oli viime sunnuntaina. Vauvan nimeksi tuli Joanna Helena Alexanrda. Meillä oli ihana päivä. Ihmiset olivat ostaneet ihania juttuja Joannalle ja väkeä riitti kylässä. Joannakin otti päivän hyvin ilkman itkuja. Nukkui kastetilaisuudessa. Ainoastaan päätä kastellessa heräsi ja ilme oli niin epäluuloinen kuin pienellä vauvalla vain olla voi :D No, itse kukin saattaisi olla vähän ihmeissään, jos kesken unien kastellaan pää vedellä... Kuvassa Joanna harjoittelee masullaan pään kannattelua.

Meni meidän talobisnekset tältä osin pieleen. Kiinteistövälittäjä ei kertonut meille sellaista pikkuseikkaa, että talosta oli jo hyväksytty tarjous ennen meidän oman jättämistä. Alex joutui vähän tivaamaan reilun meiningin pelisääntöjä välittäjältä, joka oli sitä mieltä, että "kun ihmiset pelkäävät korkoja ja koko asuntokauppa on nyt vähän sellaista kuin on..." IHME TYYPPI! Kyllä näiden talonetsimiskokemusten perusteella voi sanoa, että harva kiinteistövälittäjä on palkkionsa arvoinen.