Vauva venytti yöunille menoa ja meinasi tintata. Nyt kun nukkuu, mami ehtii olla koneella.

2002812.jpgSain vähän aikaa sitten pitkästä aikaa mailia Merrin ensimmäisen pentueen Jaskalta (Merri oli sijoituksessa Kanelikorvan kennelistä, eli Merrin 3.3.2000 syntyneestä sijoituspentueesta, jonka minä hoidin ja kasvatin matkaan). Vitsi, että siitä onkin pitkä aika. Olisi kiva tietää, mitä muille kahdelle pennulle (Kanelikorvan My Illusian ja Majesty) kuuluu. Roopehan (My Iron to GP's) on G-pentueeni isä ja Jaskalta (Majory) siis sain juuri terveisiä. Näillä pennuilla on erityisasema sydämmessäni, koska ovat ensimmäiset, jotka olin kätilöimässä (Ikolan Leenan avustuksella) ja kasvattamassa matkaan. Kuvassa Jaska (jonka nimesin Jackiksi ja se sai melkein pitää antamani nimen). Jaska on muuten saman näköinen kuin Ruuskanen (GP's Rooker Rethe, lapin poika) ja ihan äitinsä ilmeitä molemmilla :) Ruuskasen nimeen liittyy hauska tarina: entinen työkaverini ravintolasta, Ruuskasen Pete oli kovin suulas ja vähän härskikin miehen kokoinen mies. Nimesin pennun hänen mukaansa, kun se oli riiviö. Väijyi sängyn alla ja kun vähiten odotit, se hyökkäsi mureenan lailla päiväpeiton alta ja tarrasi pienillä naskaleilla pää vinossa akillesjänteeseen :O Kun Ruuskanen muutti uuteen kotiinsa Lappiin, oli sen nimeksi tarkoitus tulla Leevin. Poika oli ensitöikseen hyökännyt uuden kodin lattialla olevan ison palmukasvin kimppuun ja olivat sitä Leevinä yrittäneet häätää kukan kimpusta pois. Toinen ei korvaansa lotkauttanut. Mutta joku keksi komentaa sitä Ruuskasena, olivat korvat nousseet ja hyökkäys keskeytynyt. Tuloksena Ruuskanen sai pitää nimensä. Terveisiä vaan Ruuskaselle Pelkosenniemeen.

Kino kävi haukkumassa kettua kokeessa D-tuloksen verran. ONNEA Elinalle ja Markolle! Kinon, Legon ja Nemon blogissa (jossa upeita kuvia!) on myös tarinaa Kinon jäljestäjän touhuista. Tsemppiä treeneihin jatkossakin - ja kokeisiin.

Lilli kävi vesikoirien erkkarissa hakemassa ERInomaisen arvostelun sijoittuen nuorten luokan 4.! Onnea Lillille, Sailalle ja Tarulle :) Ja tietty Hannalle.

Terveystuloksia on taas saatu ja lisää tulossa. Ozzy (GP's Buenas Dias) lonkat A/A, kyynärät 0/0. Vivin (GP's La Vida Loca) ja Elmon (GP's Yakarta) tulosten vahvistukset ovat Kennelliitossa lausuntoa odottamassa.

Syyskuussa oli monella kasvatillani syntymäpäivät. Onnea parsoneiden L-pennuille, G-tytöille ja Captain-pojille sekä vesikoirista C- ja espagnol-pennuille. Kohta on myös vesikoirista S, N ja Y pentueiden 2 v synttärit sekä MR-parsoneiden 7 v päivät. Mihin ihmeeseen aika menee!