2183748.jpgMeitsi sai kameran! Canonin hienon digijärkkärin :D Eli hienoja (??) kuvia tulossa joskus esille! Ensin vähän vielä opetellaan. Joskus edellisessä elämässä taidetta opiskellessa opiskelin kuvausta ja kuvien tekoa, mutta siitä on aikaa... (Nämä kuvat on otettu vanhalla pokkaridigillä). Joulupummit kuvassa. Huomaa Nitriksen ilme :D :D :D

Koirien joululahjojen avaaminen oli lyhyt ja ytimekäs. Nitron lahja oli tuhottu jo ennenkuin oli edes paketista ulkona :D Sen jälkeen kun tytöt olivat saaneet kunnon sotkun aikaan ja lelunsa rikki (meni ehkä kaksi minuuttia) tulivat pummimaan lisää lahjoja :D Kuvia kotisivujen galleriassa.

2183752.jpgJoanna sai yllättäen eniten paketteja ja parasta oli ensimmäisen paketin narut. Näin alkuun mieluisin lahja näyttäisi olevan rutisteltava kankainen, värikäs kuvakirja. Joanna on oppinut kääntymään vatsalleen eikä menekään kuin pieni hetki kun sen leikkialustalle laskee kun neiti tanottaa pää pystyssä. Kun voimat pään ylhäällä pitämiseen alkavat loppua, tyttö käännetään takaisin selälleen ja menee suunnilleen 15 sekuntia, niin vatsallaan tanotetaan taas. Nyt kai odotettavissa ryömimään lähtö? Tuossa joulun suloisin pieni tonttu tillittää korvat höröllään kun oli pipa takaraivolla.

2183749.jpgMerri pistää parastaan lahjaksi saamansa vinkukananjalan kanssa. Ei kyllä aina todellakaan uskoisi muorin olevan yli 11 v!

Ryti "Putkonen" tuli tänään meille viikoksi hoitoon. Käytiin ensi töiksemme Annukan ja ruttujen kanssa pitkä lenkki pellolla. Nyt täällä makoilee väsyneitä karvakasoja siellä täällä. Nukkuvat koirat on jotenkin symppiksiä. Hienosti Ryti on suhtautunut vauvaankin. Uteliaan ihmetellen mielellään nuoleskelisi Joannan käsiä, päätä ja korvia.

Odotettu uutinen: Hipin juoksut vihdoin alkaneet ja heti vuoden vaihteen jälkeen auton nokka suuntaa Tontoa moikkaamaan. Tuoreita kuvia Hipistä muutaman päivän takaiselta lenkiltämme löytyy kotisivujen galleriassa.