Milli oli tänään Kinnulan ryhmiksessä esiintymässä sertin arvoisesti :) Onnea Millin perheelle ja tietty Tarullekin. Kuvassa Milli 7 vkoa vanhana ja Nitro-täti hoitaa.

Tänään kävi kolmen Hipin pennun perheet katsomassa tulvia lapsukaisiaan. Pennut ovat ihania! Ne on minusta parhaimmillaan nyt. Leikkivät ja touhuavat kovasti, mutta eivät ola vielä niin ketteriä kuin kuvittelevat. Hippi on ollut tosi hyvä äiti. Hipin blogissa ihania kuvia naperoista.

Meidän perhe lähtee ensi lauantaina Atlantaan liki kahdeksi viikoksi. Siellä on baristojen MM-kilpailut. Samalla tietenkin vähän lomaillaan. Käydään tsekkaamassa ainakin maailman suurin akvaario. Muutoin meillä on täällä vähän odottava tunnelma. Ollaan väliaikaisessa kodissa kaaoksen keskellä kun ei huvita opurkaa tavaroita kaappeihin kun muutetaan oman taloon heti matkan jälkeen. Oli muuten outoa olla netittömänä jonkun aikaa. Tuntui, ettei saa mitään asioita hoidettua. Sitä on niin muka netin orja. Laskujen maksamiseenkin piti mennä kylään nettiä käyttämään ja maileja lukemaan. Miten sitä on ennen vanhaamn pärjätty ilman nettiä.

1238956563_img-d41d8cd98f00b204e9800998e