Pentulaatikko on valmiina, vaaka vieresää, muutama pyyhe ja kirjanpitovälineet. Helmikin käy siellä makoilemassa, mutta ne pennut! odottavan aika on pitkä.

1241853565_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä tuleva äiti muutama päivä sitten. Hempan masu on kasvanut viime päivinä ihan silmissä!

Nitron ja Hipin kanssa kävimme pian viikko sitten Espoon KOirakehron tokokurssikarsinnoissa. 19.5. aloitamme yhdessä tokotreenauksen kunnolla. Enempää en halua Nitroa kotona kouluttaa, koska ei ole niin tarkkaa tietoa hienosäädöstä, jota ylemmissä luokissa katsotaan. Nitrohan sai I-tuloksen alokkaasta ja avoimeen päästäisiin kisaamaan. Taidetaan tosin vähän ottaa vastaan viisaampien neuvoja ensin.

1241853752_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nitro ei ole yleensä tykännyt isommista koirista, vähän aristellut niitä. Nemo (Helmin "veli") yritti aikansa saada Nitroa leikkimään ja se onnistui. Niillä oli hienot touhut :)

Koirat tykkävät omasta pihasta ihan hirmuisesti (kuten mamikin). Ei ole malttanut koneella paljoa ollakaan kun on ollut hyvät säätkin. Koirat pysyvät hyvin pihassa vaikka portti olisikin auki ja itse sisällä. Jonkun verraan ollaan opeteltu uusia lenkkireittejä näillä hoodeilla. Ei olla vielä parhaista ihan kartalla.

Hipin pennut tuntuvat kotiutuneen hienosti. On ollut ihana saada kuulumisia. Totorolla on oma blogi. Pipsa ja Tikru ovat tavanneet leikkien merkeissä Oulussa kuten myös Tinka ja Tonto Helsingissä. Ihania pentusia! Hipin blogissa kaikista pennuista ja uusista perheistä kuvat, sekä parhaat otokset pentuajalta. Kiitos vielä Maijulle ja Timille kaikesta!

Anninalta ja Onnilta sain terveisiä, että agilityssa ja luolatreeneissä menee sen verran hyvin, että kummankin lajin kouluttajat patistavat kilpailemaan ja kokeisiin. Hienoa työtä!